Album ”Gruaja në Monedhën Kombëtare” Elsa Zhulali 2021

25.00

Lloji: Album studimor me ilustrime

Autor/e: Elsa Zhulali

Botues: Gent Grafik

Viti: 2021

Gjuha: Shqip, Anglisht

Kopertina: Kopertinë e fortë

Faqe: 158

9 stok

  Bëni Pyetje
Kategori:

Përshkrim

Album ”Gruaja në Monedhën Kombëtare” Elsa Zhulali 2021

Çdo monedhë është një copëz historie. Ajo rrëfen të thënat e të pathënat e shumë ngjarjeve. Në një sipërfaqe fare të vogël gdhenden numra, fytyra, tablo, germa, fjalë, lutje e simbole që flasin shumë për një periudhë, një vend apo një personalitet. Pasqyrimi i gruas në monedhën kombëtare tregon shumë mbi rolin dhe cilësitë e saj; brishtësinë dhe forcën, mjerimin dhe sfidën, drojën dhe emancipimin, e ndonëse më rrallë triumfin e gruas në shoqërinë shqiptare. Në këtë këndvështrim, libri synon të shpalosë të gjitha dimensionet e gruas së pasqyruar në monedhën kombëtare duke u përqendruar nga periudha e pavarësisë, deri në ditët e sotme. Gjithashtu, libri përshkruan zhvillimet politiko-ekonomike e kulturore të kohës, bashkë me përpjekjet për krijimin dhe evoluimin e bankës qendrore. Këto zhvillime gjetën pasqyrim në emetimet, prerjet, vendin e shtypjes, simbolikën dhe mesazhet ilustruese të monedhave dhe kartëmonedhave.

Gjëndja: E re, pa përdorur

Porosi: Për porosi, vendoseni produktin në shportën tuaj dhe pasi të konfirmoni blerjen, vendosni të dhënat tuaja të dërgesës. Ose nëpërmjet butonit Jepni Ofertë, ju mund të jepni ofertën tuaj për objektin që interesoheni.

Dërgesa: Dërgesë lokale: Produkti vjen tek ju me shërbim postar, ose mund të paraqiteni për ta marrë. Shërbimi postar kushton 200 lek në Tiranë dhe 300 lek në qytete të tjera. Për në Kosovë  tarifa postare është 6€, ndërsa për në Maqedoninë e Veriut tarifa postare është 8€ dhe koha e marrjes së objektit do jetë 2-3 ditë pune. Dërgesa ndërkombëtare: Për blerësit ndërkombëtarë tarifa postare varjon mbi bazën e peshës së objektit dhe shtetit ku jeton. Pas pagesës objekti do të niset me postën shqiptare dhe koha e mbërritjes do jetë 2-4 javë.

Pagesa: Për Shqipëri, Kosovë and Maqedonia e Veriut, pagesa bëhet në momentin e dorëzimit të produktit. Pagesës së produktit i shtohet dhe tarifa postare. Për blerësit ndërkombëtarë pagesa mund të bëhet me Paypal, Payoneer ose me Transfertë Bankare.

Kthime: Kthimet mbrapsht bëhen vetëm në rast se produkti nuk është siç është përshkruar apo paraqitur në imazhet përkatëse. Ose në rast dëmtimi nga shërbimi postar. Në raste të tjera produkti nuk kthehet.

Kosto Doganore: Ne nuk jemi përgjegjës për pagesat doganore që ju mund të keni në vendin tuaj të origjinës.

Blini me besim

Faleminderit

Informacion shtesë

Peshë 1000 g
Nuk ka më shumë oferta për këtë produkt!

Pyetjet e Përgjithshme

Nuk ka akoma pyetje.