Shitur!

Sllovenia 20 Tolarjev 1992 e Qarkulluar – 000117

$2.00

1 Shitur

Lloji: Kartmonedhë e qarkulluar

Shteti: Slloveni

Kodi i Katalogut: P-12a

Printimi: De La Rue, London (England) – DLR

Viti: 1992

Shitur!

  Bëni Pyetje

Përshkrim

Sllovenia 20 Tolarjev 1992 e Qarkulluar

Gjëndja: E qarkulluar dhe me shenja të vogla përdorimi

Porosi: Për porosi, vendoseni produktin në shportën tuaj dhe pasi të konfirmoni blerjen, vendosni të dhënat tuaja të dërgesës. Ose nëpërmjet butonit Jep Ofertë, ju mund të jepni ofertën tuaj për objektin që interesoheni.

Dërgesa: Produkti vjen tek ju me shërbim postar, ose mund të paraqiteni për ta marrë. Shërbimi postar kushton 200 lek në Tiranë dhe 300 lek në qytete të tjera. Për në Kosovë tarifa postare është 6 euro, ndërsa pë në Maqedoninë e Veriut tarifa postare është 8 euro dhe koha e marrjes së objektit do jetë 2-3 ditë pune. Për blerësit ndërkombëtarë tarifa postare varjon mbi bazën e peshës së objektit dhe shtetit ku jeton. Pas pagesës objekti do të niset me postën shqiptare dhe koha e mbërritjes do jetë 2-4 javë.

Pagesa: Pagesa bëhet në momentin e dorëzimit të produktit. Pagesës së produktit i shtohet dhe tarifa postare. Për blerësit ndërkombëtarë pagesa mund të bëhet me Paypal, Payoneer ose me transfertë bankare.

Kthime: Kthimet mbrapsht bëhen vetëm në rast se produkti nuk është siç është përshkruar apo paraqitur në imazhet përkatëse. Ose në rast dëmtimi nga shërbimi postar. Në raste të tjera produkti nuk kthehet.

Informacion shtesë

Peshë 100 g
Nuk ka më shumë oferta për këtë produkt!

Pyetjet e Përgjithshme

Nuk ka akoma pyetje.