Ofertë!

Revistë e Vjetër Shqiptare ”Skena dhe Ekrani” Nr. 2 1989

Çmimi origjinal qe: €10.00.Çmimi i tanishëm është: €5.00.

Lloji: Revistë artistike, shoqërore dhe politike

Shtypur: Shtypshkronja ”Mihal Duri” Tiranë

Gjuha: Shqip

Numri: Nr. 2 (40)

Viti: 1989

Tirazhi: 7865 copë

Faqe: 60 (nuk mungojnë faqe, por në 3 prej tyre ka prerje të imazheve)

2 stok

  Bëni Pyetje
SKU: 001280(2) Kategori:

Përshkrim

Revistë e Vjetër Shqiptare ”Skena dhe Ekrani” Nr. 2 1989

Gjëndja: Relativisht e mirë, me shenja të kohës dhe përdorimit. Në 3 prej faqeve ka prerje të imazheve

Porosi: Për porosi, vendoseni produktin në shportën tuaj dhe pasi të konfirmoni blerjen, vendosni të dhënat tuaja të dërgesës. Ose nëpërmjet butonit Jepni Ofertë, ju mund të jepni ofertën tuaj për objektin që interesoheni.

Dërgesa: Dërgesë lokale: Produkti vjen tek ju me shërbim postar, ose mund të paraqiteni për ta marrë. Shërbimi postar kushton 200 lek në Tiranë dhe 300 lek në qytete të tjera. Për në Kosovë  tarifa postare është 6€, ndërsa për në Maqedoninë e Veriut tarifa postare është 8€ dhe koha e marrjes së objektit do jetë 2-3 ditë pune. Dërgesa ndërkombëtare: Për blerësit ndërkombëtarë tarifa postare varjon mbi bazën e peshës së objektit dhe shtetit ku jeton. Pas pagesës objekti do të niset me postën shqiptare dhe koha e mbërritjes do jetë 2-4 javë.

Pagesa: Për Shqipëri, Kosovë and Maqedonia e Veriut, pagesa bëhet në momentin e dorëzimit të produktit. Pagesës së produktit i shtohet dhe tarifa postare. Për blerësit ndërkombëtarë pagesa mund të bëhet me Paypal, Payoneer ose me Transfertë Bankare.

Kthime: Kthimet mbrapsht bëhen vetëm në rast se produkti nuk është siç është përshkruar apo paraqitur në imazhet përkatëse. Ose në rast dëmtimi nga shërbimi postar. Në raste të tjera produkti nuk kthehet.

Kosto Doganore: Ne nuk jemi përgjegjës për pagesat doganore që ju mund të keni në vendin tuaj të origjinës.

Blini me besim

Faleminderit

Informacion shtesë

Peshë 500 g
Nuk ka më shumë oferta për këtë produkt!

Pyetjet e Përgjithshme

Nuk ka akoma pyetje.