Shitur!

Medalje e vjetër shqiptare e kohës së socializmit ”Për Trimeri Civile” – 00070

$15.00

0 Shitur

Lloji: Medalje

Dhënë për: Trimëri civile

Periudha: Realizmi Socilaist

Shitur!

  Bëni Pyetje

Përshkrim

Medalje e vjetër shqiptare e kohës së socializmit ”Për Trimeri Civile”

Gjëndja: Në gjëndje shumë të mirë, me shenja përdorimi dhe kohe

Porosi: Për porosi, vendoseni
produktin në shportën tuaj dhe pasi të konfirmoni blerjen, vendosni të dhënat
tuaja të dërgesës. 

Dërgesa: Produkti vjen tek ju
me shërbim postar, ose mund të paraqiteni për ta marrë

Pagesa: Pagesa bëhet në
momentin e dorëzimit të produktit. Pagesës së produktit i shtohet dhe pagesa
postare prej 150-250 lek.

Kthime: Kthimet mbrapsht
bëhen vetëm në rast se produkti nuk është siç është përshkruar apo paraqitur në
imazhet përkatëse. Ose në rast dëmtimi nga shërbimi postar. Në raste të tjera
produkti nuk kthehet.

Informacion shtesë

Peshë 100 g
Nuk ka më shumë oferta për këtë produkt!

Pyetjet e Përgjithshme

Nuk ka akoma pyetje.