Gazetë e Vjetër Shqiptare ”Drita” V.III Nr. 684 Tiranë 1939

15.00

Lloji: Gazetë, me 4 faqe

Botimi: Fletore e Përdithsme Parimesh Nacionaliste

Pronar: Dr. Zoi Xoxa

Viti: Viti i III, Numër 684, Tiranë – 22 Fruer 1939

1 stok

  Bëni Pyetje
SKU: 000093 Kategoritë: ,

Përshkrim

Gazetë e Vjetër Shqiptare ”Drita” V.III  Nr. 684 Tiranë 1939

Gjëndja: Gjëndje shumë e mirë, me shenja to kohës dhe të përdorimit

Porosi: Për porosi, vendoseni produktin në shportën
tuaj dhe pasi të konfirmoni blerjen, vendosni të dhënat tuaja të
dërgesës. Ose nëpërmjet butonit Jepni Ofertë, ju mund të jepni ofertën tuaj për objektin që interesoheni.

Dërgesa: Dërgesë lokale: Produkti
vjen tek ju me shërbim postar, ose mund të paraqiteni për ta marrë.
Shërbimi postar kushton 200 lek në Tiranë dhe 300 lek në qytete të
tjera. Për në Kosovë  tarifa postare është 6€, ndërsa për në Maqedoninë e
Veriut tarifa postare është 8€ dhe koha e marrjes së objektit do jetë
2-3 ditë pune. Dërgesa ndërkombëtare: Për blerësit
ndërkombëtarë tarifa postare varjon mbi bazën e peshës së objektit dhe
shtetit ku jeton. Pas pagesës objekti do të niset me postën shqiptare
dhe koha e mbërritjes do jetë 2-4 javë.

Pagesa: Për Shqipëri, Kosovë and Maqedonia e Veriut,
pagesa bëhet në momentin e dorëzimit të produktit. Pagesës së produktit
i shtohet dhe tarifa postare. Për blerësit ndërkombëtarë pagesa mund të
bëhet me Paypal, Payoneer ose me Transfertë Bankare.

Kthime: Kthimet mbrapsht bëhen vetëm në rast se
produkti nuk është siç është përshkruar apo paraqitur në imazhet
përkatëse. Ose në rast dëmtimi nga shërbimi postar. Në raste të tjera
produkti nuk kthehet.

Kosto Doganore: Ne nuk jemi përgjegjës për pagesat doganore që ju mund të keni në vendin tuaj të origjinës.

Blini me besim

Faleminderit

Nuk ka më shumë oferta për këtë produkt!

Pyetjet e Përgjithshme

Nuk ka akoma pyetje.