Fotografi e Vjetër Shqiptare Rindërtimi i Shtëpive në Trebisht 1945-60

10.00

Lloji: Fotografi bardh e zi

Tematika: Rindërtimi i shtëpive

Viti: 1950-60

Përmasat: 18×13 cm

1 stok

  Bëni Pyetje
SKU: 000009(3) Kategori:

Përshkrim

Fotografi e vjetër shqiptare Rindërtimi i shtëpive në Trebisht

Gjëndja: Në gjëndje shumë të mirë, me shenja të kohës

Porosi: Për porosi, vendoseni produktin në shportën tuaj dhe pasi të konfirmoni blerjen, vendosni të dhënat tuaja të dërgesës. Ose nëpërmjet butonit Jepni Ofertë, ju mund të jepni ofertën tuaj për objektin që interesoheni.

Dërgesa: Produkti vjen tek ju me shërbim postar, ose mund të paraqiteni për ta marrë. Shërbimi postar kushton 150 lek në Tiranë dhe 250 lek në qytete të tjera. Për në Kosovë e Maqedoninë e Veriut tarifa postare është 7 euro dhe koha e marrjes së objektit do jetë 2-3 ditë pune. Për blerësit ndërkombëtarë tarifa postare varjon mbi bazën e peshës së objektit dhe shtetit ku jeton. Pas pagesës objekti do të niset me postën shqiptare dhe koha e mbërritjes do jetë 2-4 javë.

Pagesa: Pagesa bëhet në momentin e dorëzimit të produktit. Pagesës së produktit i shtohet dhe tarifa postare. Për blerësit ndërkombëtarë pagesa mund të bëhet me Payoneer ose me transfertë bankare.

Kthime: Kthimet mbrapsht bëhen vetëm në rast se produkti nuk është siç është përshkruar apo paraqitur në imazhet përkatëse. Ose në rast dëmtimi nga shërbimi postar. Në raste të tjera produkti nuk kthehet.

Informacion shtesë

Peshë 100 g
Nuk ka më shumë oferta për këtë produkt!

Pyetjet e Përgjithshme

Nuk ka akoma pyetje.