Dokument i vjetër shqiptar Leje Gjuetie 1954 – 00710

Ankandi Mbaroi

0 Shitur

Lloji: Dokument

Tematika: Gjueti

Lëshuesi: Shoqata e gjuetarëve dhe peshkatarëve

Viti: 1954

Përmasat: 11.2×16 cm

Gjëndja: E përdorur

Ankandi Mbaroi sepse nuk kishte asnjë ofertë

  Bëni Pyetje
Kategori:

Përshkrim

Dokument i vjetër shqiptar Leje Gjuetie 1954

Gjëndja: Në gjëndje relativisht të mirë, me shenja përdorimi dhe kohe

Porosi: Për porosi, ju duhet të ofertoni tek produkti sepse është në ankand dhe fituesi shpallet ofertuesi më i lartë

Dërgesa: Produkti vjen tek ju me shërbim postar, ose mund të paraqiteni për ta marrë. Shërbimi postar kushton 150 lek në Tiranë dhe 250 lek në qytete të tjera. Për në Kosovë e Maqedoninë e Veriut tarifa postare është 7 euro dhe koha e marrjes së objektit do jetë 2-3 ditë pune. Për blerësit ndërkombëtarë tarifa postare varjon mbi bazën e peshës së objektit dhe shtetit ku jeton. Pas pagesës objekti do të niset me postën shqiptare dhe koha e mbërritjes do jetë 2-4 javë.

Pagesa: Pagesa bëhet në momentin e dorëzimit të produktit. Pagesës së produktit i shtohet dhe tarifa postare. Për blerësit ndërkombëtarë pagesa mund të bëhet me Payoneer ose me transfertë bankare.

Kthime: Kthimet mbrapsht bëhen vetëm në rast se produkti nuk është siç është përshkruar apo paraqitur në imazhet përkatëse. Ose në rast dëmtimi nga shërbimi postar. Në raste të tjera produkti nuk kthehet.

Informacion shtesë

Peshë 100 g

Total Bids Placed:

Auction has expired

Ankandi Mbaroi sepse nuk kishte asnjë ofertë
Auction started 8 Shtator, 2021 1:40 pm

Send Private Message

Loading...
Name:
Email:
Message:
Nuk ka më shumë oferta për këtë produkt!

Pyetjet e Përgjithshme

Nuk ka akoma pyetje.