Shitur!

Aparat i Vjetër Fotografik ”Pentax ME Super” Lente SMC Pentax-M 1:1.4 50mm

$85.00

0 Shitur

Lloji: Aparat fotografik me film

Prodhimi: Japoni

Fokusi: Manual

Shuter: 4 – 1/2000 s

Mounti: Pentax K-F

Lentja: SMC Pentax-M 1:1.4 50mm

Konvertuesi: Vivitar MC 3X-22

Diametri: 131.5 x 83 x 49.5 mm

Trupi: Metalik me dy ngjyra, të zezë dhe gri

Data: 1979-84

Shitur!

  Bëni Pyetje
SKU: 001717 Kategori:

Përshkrim

Aparat i Vjetër Fotografik ”Pentax ME Super” Lente SMC Pentax-M 1:1.4 50mm

Gjëndja: Aparati është në gjëndje pune dhe në gjëndje relativisht të mirë fizike, me shenja përdorimi dhe gërvishtje në pjesën e poshtme, i mungon dhe një tapë e baterive poshtë. Lentja është në gjëndje të mirë fizike, por ka shenja fungi. Konvertuesi është në gjëndje shumë të mirë.

Porosi: Për porosi, vendoseni produktin në shportën tuaj dhe pasi të konfirmoni blerjen, vendosni të dhënat tuaja të dërgesës. Ose nëpërmjet butonit Jepni Ofertë, ju mund të jepni ofertën tuaj për objektin që interesoheni.

Dërgesa: Dërgesë lokale: Produkti vjen tek ju me shërbim postar, ose mund të paraqiteni për ta marrë. Shërbimi postar kushton 200 lek në Tiranë dhe 300 lek në qytete të tjera. Për në Kosovë  tarifa postare është 6€, ndërsa për në Maqedoninë e Veriut tarifa postare është 8€ dhe koha e marrjes së objektit do jetë 2-3 ditë pune. Dërgesa ndërkombëtare: Për blerësit ndërkombëtarë tarifa postare varjon mbi bazën e peshës së objektit dhe shtetit ku jeton. Pas pagesës objekti do të niset me postën shqiptare dhe koha e mbërritjes do jetë 2-4 javë.

Pagesa: Për Shqipëri, Kosovë and Maqedonia e Veriut, pagesa bëhet në momentin e dorëzimit të produktit. Pagesës së produktit i shtohet dhe tarifa postare. Për blerësit ndërkombëtarë pagesa mund të bëhet me Paypal, Payoneer ose me Transfertë Bankare.

Kthime: Kthimet mbrapsht bëhen vetëm në rast se produkti nuk është siç është përshkruar apo paraqitur në imazhet përkatëse. Ose në rast dëmtimi nga shërbimi postar. Në raste të tjera produkti nuk kthehet.

Kosto Doganore: Ne nuk jemi përgjegjës për pagesat doganore që ju mund të keni në vendin tuaj të origjinës.

Blini me besim

Faleminderit

Informacion shtesë

Peshë 800 g
Nuk ka më shumë oferta për këtë produkt!

Pyetjet e Përgjithshme

Nuk ka akoma pyetje.