Si të japim ofertën ose propozimin për një objekt të caktuar?

  Tashmë nëpërmjet butonit – Jepni Ofertë – Ju keni mundësi që të jepni propozimin tuaj, ose ofertën tuaj për objektin që dëshironi të bleni nga dyqani i koleksioneve, koleksion.al. Për të përdorur këtë mundësi shtypni butonin Jepni Ofertë dhe pas kësaj ju fillimisht duhet të regjistroheni në faqen, koleksion.al. Regjistrimi është falas dhe mjaft i thjeshtë. Më pas mund të […]

Categories: Uncategorized
View the post